Wij zijn een stelletje creatievelingen vakmensen filmmakers fotografen

FOTOGRAFIE

Bij SHOOT. leggen we de onvergetelijke momenten vast op festivals, in clubs, met artiesten en tijdens evenementen. Onze fotografen hebben een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de energie en sfeer van elk evenement. Ontdek hoe we met foto’s verhalen vertellen.

VIDEOGRAFIE

Onze videografen bij SHOOT brengen de magie van festivals, clubs, artiesten en evenementen tot leven op het scherm. Met creatieve visie en geavanceerde technologieën creëren we boeiende video’s die de essentie van elk moment vastleggen. Bekijk onze portfolio en laat je inspireren.

VIDEOGRAFIE

Onze videografen bij SHOOT. brengen de magie van festivals, clubs, artiesten en evenementen tot leven op het scherm. Met creatieve visie en geavanceerde technologieën creëren we boeiende video’s die de essentie van elk moment vastleggen. Bekijk ons portfolio en laat je inspireren.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Michiel Peeters
Michiel Peeters
2023-09-08
SHOOT. heeft voor ons een aftermovie verzorgd. Wij zochten naar een partij welke ons zou ontzorgen maar vooral ons feestje in enkele minuten op een spectaculaire wijze kon samenvatten. Dat is dubbel en dwars gelukt! Wij zijn ontzettend te spreken over SHOOT.! Zowel op het gebied van communicatie als productie!
Angelo Keijsers
Angelo Keijsers
2023-09-08
Goede service, top kwaliteit eindproduct, snelle levering en reactie. Zeker een aanrader
Monika Budvytytė
Monika Budvytytė
2023-09-08
Inmiddels een aantal jaar klant bij shoot, zeer tevreden en een goede band opgebouwd. Veel opdrachten met dikke vijf sterren ingeleverd!
Jordi van Zutven
Jordi van Zutven
2023-09-08
Mooi bedrijf die leveren wat ze afspreken! Prijs kwaliteit is uitstekend. Duidelijke communicatie, ik zou zeggen zeker voor herhaling vatbaar!
Moviemates Studio's
Moviemates Studio's
2023-09-08
Al langere tijd werken wij nauw samen met SHOOT. Bij ons staan ze bekend om de hoogwaardige kwaliteit videocontent dat gepaard gaat samen met de goede service. Buiten videocontent hebben wij met SHOOT ook al enkele keren samengewerkt voor gave foto content. Kortom SHOOT is een echte aanrader!
Dirk Proenings
Dirk Proenings
2023-09-07
Structureel foto’s en video’s van de hoogste kwaliteit en met creatieve ideeën opgezet
Rick Spamer
Rick Spamer
2020-10-28
Zeer professioneel bedrijf in zowel foto als filmmateriaal! Zowel particulier als bedrijfsmatig een goed bedrijf met oog voor de klant en snelle service. Al om al geweldig om mee samen te werken.

KLANTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

DIT WAS 2023!

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Wij zijn SHOOT. een gespecialiseerd foto- en videobedrijf met een focus op festivals, clubs, artiesten en evenementen. Met zes jaar ervaring hebben we aan talloze projecten gewerkt, waarbij we adembenemende aftermovies hebben geproduceerd en schitterende beelden hebben vastgelegd. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over ons? Klik dan op de onderstaande knop.

Neem contact op!

Bij SHOOT staan we altijd voor je klaar, of het nu gaat om een opdracht of gewoon een vraag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vinden het leuk om met je in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen. 

Of neem contact op via:

Stuur ons een bericht!

Scroll to Top