"Muziek is wat ons drijft. Buiten dat we onze ogen goed open houden om de mooiste momenten vast te leggen, spitsen we ook goed onze oren waardoor we weten hoe we de sfeer het best kunnen overbrengen in ons werk."

Over ons

Wij zijn SHOOT. Een bedrijf dat is opgericht uit passie voor fotografie & videografie. 2 vrienden hebben elkaar ontmoet en hebben in de middelbare school SHOOT. opgricht in 2017. Nu 5 jaar later is SHOOT groot geworden en werkt het samen met andere fotografen en videografen om zo voor elke klant een perfect eindresultaat af te leveren.

Met veel energie, passie en plezier is SHOOT. opgericht, en deze energie, passie en plezier zit en zal altijd in ons werk zichtbaar blijven. 

Vrienden van het feestje-fotografie-shoot
SHOOT Fotografie & Film
Fotografie-feest-utrecht
Shoot-fotografie-vriendenvanhetfeestje

Max Dortmans

Specialiteit: Videografie & Nabewerking

Mijn naam is Max Dortmans. Video’s maken is wat ik altijd enorm leuk heb gevonden. Zo maakte ik toen ik 10 was al allerlei ‘minifilms’ met mijn vrienden. Intussen is deze hobby al meer mijn beroep aan het worden. Ik zit op het SintLucas in Eindhoven, een creatieve opleiding, waar ik technisch veel leer over het filmmaken. Buiten mijn studie ben ik altijd bezig met het verbeteren van mijn video’s en het leren van nieuwe dingen. Dit zorgt voor hoge kwalitatieve video’s met de mooiste en vetste edits.

Heb je een vraag aan ons? Stel hem gerust hieronder ↓