"Muziek is wat ons drijft. Buiten dat we onze ogen goed open houden om de mooiste momenten vast te leggen, spitsen we ook goed onze oren waardoor we weten hoe we de sfeer het best kunnen overbrengen in ons werk."

Over ons

Wij zijn Rens en Max, we zijn 2 vrienden die elkaar hebben ontmoet op de middelbare school. Hier kwamen we erachter dat we dezelfde hobby & passie delen, namelijk fotografie & film. Al snel begonnen we met kleine projecten in onze nabije omgeving. Twee jaar later zijn we begonnen met dit bedrijf en zo hebben we onze contacten uit kunnen breiden en mogen we met trots zeggen dat we voor hele toffe klanten hebben mogen werken.

Met veel energie, passie en plezier hebben we SHOOT. opgericht, en deze energie, passie en plezier zit en zal altijd in ons werk zichtbaar blijven. 

Vrienden van het feestje-fotografie-shoot
SHOOT Fotografie & Film
Fotografie-feest-utrecht
Shoot-fotografie-vriendenvanhetfeestje

Max Dortmans

Specialiteit: Videografie & Nabewerking

Mijn naam is Max Dortmans. Video’s maken is wat ik altijd enorm leuk heb gevonden. Zo maakte ik toen ik 10 was al allerlei ‘minifilms’ met mijn vrienden. Intussen is deze hobby al meer mijn beroep aan het worden. Ik zit op het SintLucas in Eindhoven, een creatieve opleiding, waar ik technisch veel leer over het filmmaken. Buiten mijn studie ben ik altijd bezig met het verbeteren van mijn video’s en het leren van nieuwe dingen. Dit zorgt voor hoge kwalitatieve video’s met de mooiste en vetste edits.

Rens Pieterse

Specialiteit: Fotografie & Communicatie

Ik ben Rens Pieterse. Sinds dat ik klein was vind ik het maken van foto’s en video’s geweldig. Ik studeer op dit moment nog, namelijk HBO communicatie op Fontys Hogeschool. Hierbij leer ik eigenlijk alles waarmee en op welke manier we (goed) kunnen communiceren. Dit kan ik erg goed combineren met SHOOT. Vanuit mijn hobby & passie heb ik nu mijn baan kunnen maken en elke keer als we naar een nieuwe opdracht onderweg zijn, krijg ik een ontzettende drijfveer om het uiterste weer uit mijn camera te krijgen!  📸

Rens Pieterse - SHOOT

Heb je een vraag aan ons? Stel hem gerust hieronder ↓